štvrtok 14. augusta 2014

Potulky po Pagu #4. Final.

S Pať sme sa vydali na ďalekú cestu po promenáde. Že teda kam nás to až zavedie. Ďaleko nie, ale o tom potom. Okúsili sme zmrzlinu a cvakali foťákom. Na každom kúte samý makarón. Už som si zaužívala tento výraz :) Samozrejme, že v prístave na nás vypustili účastníkov Party Boat! K tomu zostáva už len jediné dodať. Jes.








Objavili sme novú pláž - Ručica v Metajne. Ako správny šofér, som cestou tam odstavila auto na najvyššom cípe a fotila. Veď ale uznajte, prekrásny výhľad. Poslednú odbočku som celkom netrafila a na mieste, kde som sa chcela otočiť sme stretli troje autá so slovenskými ešpézetkami. Napokon sme ale dorazili. Zátoka čistá, krásna, pokojná, ale stále som si pripadala ako v Pakistane. Malé kamienky, vietor a poľské rodiny. Zrazu sa strhol veľký vietor a všetky šiltofky, karimatky a hračky?! padajú do mňa. No ok, na mňa, ale aj tak som zachovala úsmevný pohľad. Chcela som si užiť posledné vnímanie šumu mora, no poľská mama bola dosť drsná na deti, tak som si pustila radšej Modeselector. Po dvadsiatich minútach prichádza dvadsať makarónov. Jedna partia sa pred nás postavila do mora a hádzali si loptu. O chvíľu prišli ich rivali a tí si taktiež hádzali loptu. Prví mučačos sa stiahli do úzadia a my tiež. Vyliezli sme na kopec nad plážou, samozrejme za nádherným výhľadom. Pecka.









 Predposledný deň sme sa išli znova kúpať. V aute nám oco mimovoľne oznámil, že máme spolucestujúceho. Jaštericu. S Pať sme v momente dvihli nohy a tak sme šli celou cestou. Na pláži sme to odparkli, otvorili všetky dvere a čierny pasažier vystúpil. A potom som si našla svoj kameň. Teda najskôr som našla uhlie, ktorým som si ten kameň označila. Potom prišla madmazel ťažká váha a sadla si mi naň. 
Fasa. Ešte že som si vzala veľa hudby na počúvanie :)




A napokon raz musí prísť koniec. Týždeň ubehol ako nič, no oddýchla som si veľmi. A konečne sa mohla naplno venovať fotografovaniu. Dúfam, že sa vám moje zápisky aspoň trocha páčili a každému naozaj odporúčam navštíviť Pag napriek mojim hejterským poznámkam :)



2 komentáre: